News & Events

MMC First Process har gjennom de siste årene opplevd en eventyrlig utvikling og styrker nå serviceapparatet gjennom en partneravtale med Bømlo Skipsservice.

Vi har en skalerbar forretningsmodell som går på å knytte til oss gode partnere slik at vi kan sikre både vekst og skalerbarhet samtidig som vi i varetar gjennomføring og kvalitet i våre leveranser. Dette gjør vi allerede på flere områder i selskapet, så det å sikre grunnlag for videre vekst og god oppfølging til kundene våre gjennom en partner som Bømlo Skipsservice, er naturlig ledd i våre planer for god kundeoppfølging sier Petter Leon Fauske, CEO i MMC First Process.

Stolt Verftsdirektør

Bømlo Skipsservice skal levere kvalifisert personell og service tjenester gjennom den etablerte partner avtalen. Vi er svært takksomme for tilliten MMC First Process viser når de inngår denne rammeavtalen med med oss sier CEO Sveinung Vestbø i Bømlo Skipsservice. Det er et kvalitetsstempel og en bekreftelse for det arbeidet vi har gjort med å styrke og øke vår bemanning med kvalifisert personell når en slik verdensledende aktør som MMC First Process velger nettopp oss avslutter han.

Arbeidet er godt i gang

Vi har alt jobbet sammen på flere prosjekter og avtalen som nå har falt på plass er et resultat av det gode samarbeidet og gode leveranser vi har sett over tid. Geografisk så er det en topp beliggenhet på verftet og fleksibiliteten dette gir oss gjør at vi kan skalere opp serviceaktivtetene våre raskere. Dette kommer kundene våre til gode og vi gleder oss veldig til fortsettelsen sier Head of BU Service & aftersales Eileen Brandal.

Om MMC First Process

MMC FIRST PROCESS er et norsk selskap. Vi baner vei i sjømatindustrien gjennom å tilby komplette og bærekraftige systemløsninger for håndtering, prosessering og kjøling av fisk på hav og land innen fiskeri og havbruk  – over hele verden.

Vårt mål er å gjøre våre kunder til de beste i verden på håndtering, prosessering og kjølig av havets viktigste matressurser på en effektiv, skånsom og bærekraftig måte.

Om Bømlo Skipsservice

Bømlo Skipsservice er et norsk verft etablert i 1966 med fokus på kvalitet og gode tjenester som utfører alle nødvendige reparasjoner og ombygginger på et sted slik at kundene raskt kan komme tilbake i operasjon.

Kompetanse, effektivitet og arbeidskultur som bygger på en stor andel egne tilsette er svært viktig å bygge videre på for å kunne være en foretrukken aktør som kundene kommer tilbake til for Bømlo Skipsservice.

For ytterligere informasjon, ta kontakt:

Navn: Per Helge Devold , MMC First Process
Mobil: +47 97 10 80 90

Navn: Sveinung Vestbø , Bømlo Skipsservice
Mobil: +47 99 20 72 25

30.03.2022