Motorservice

Bømlo Skipsservice satser sterkt på motorservice. Derfor har vi opprettet en egen avdeling for dette. Her har vi ansatt flere dyktige medarbeidere med lang erfaring fra service på Caterpillar og andre ledende merker.

Målgruppen for den forsterkede satsingen på motorservice er fiskebåter, offshorefartøy, brønnbåter, arbeidsbåter og motorer/generatorer på oppdrettsanlegg. Bømlo Skipsservice har god kompetanse på Caterpillar og MAK og er merkeverksted og forhandler av Volvo Penta og Yanmar. Men vi utfører også service på alle de mest vanlige motormerkene.

På motorserviceavdelingen hos Bømlo Skipsservice har vi en god blanding av erfarne folk og unge, dyktige mekanikere som er opptatt av å gjøre en god jobb for våre kunder og sørge for at motorene er shipshape og klar for videre drift.

ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert

Oppretting

Bømlo Skipsservice har ansatt en medarbeider som er spesialist på oppretting av roterende utstyr. Han har lang erfaring med avansert laserbasert måleutstyr og sørger for at roterende utstyr er korrekt satt opp. Han er også godkjent instruktør for Easy Laser. Vi kan også utføre målinger av andre konstruksjoner der det er viktig med høy presisjon.

Servicebiler

Bømlo Skipsservice har også utrustet flere servicebiler for å kunne utføre service der kunden befinner seg. Dette for å kunne tilfredsstille våre kunders behov for rask og effektiv service.

MOTORARBEID

Vi utfører vedlikehold og reparasjon på motorer.

HYDRAULIKK

Vi installerer og utfører vedlikehold på hydraulikk.

ELEKTRO

Elektromontører med bred maritim erfaring og kompetanse.